logo heidelberger payment GmbH

HEIDELBERGER PAYMENT GMBH

Over ons

Heidelberger payment GmbH, in het kort heidelpay, is één van de leidende betaalinstellingen voor online betalingen in Europa en gecertificeerd door de Duitse toezichthouder BaFin. Opgericht in 2003 is heidelpay uitgegroeid tot volwaardige partner die beschikt over een breed pallet aan diensten die uiteenlopen van het verwerken van betalingen, tot inzet van risico management en risico monitoring diensten. Verder bieden we client specifieke oplossingen op het gebied van technische koppelingen, debiteurenbeheer etc.

Inmiddels zijn er meer dan 200 nationale en international betaalmethoden aangesloten waardoor je als online ondernemer een optimaal pakket aan betaalmethoden kunt afnemen voor uw specifieke klantenbasis. Een groot deel van onze betaalmethoden zijn zowel beschikbaar voor e-commercie als ook voor m-commercie en point of sale transacties. Onze klanten zijn zeer divers maar strekken van Alternate, Cinemaxx, Elite Partner, L‘Oréal, meinfernbus.de, Melitta, Netto, Süddeutsche Zeitung, WMF, immobilienscout24, Diageo, Durable tot Euronics.

"We realiseren wereldwijd, en voor de meest diverse uitdagingen, e-payments. Of u nu een internationaal opererende multinational bent of een start-up, wij bieden u als zogenaamde full-service-provider altijd de beste oplossing. Onze doelstelling is om voor alle klanten de beste, betrouwbaarste en meest efficiente betaaldienstverlener te zijn en blijven, onafhankelijk van uw omvang, herkomst of doelgroep. We vertrouwen daarbij op onze in-house capaciteiten en ontwikkelde technologie. Alleen op die manier kunnen we garanderen dat we beschikken over de meest actuele technologie en (nieuwe) standaarden. Als onafhankelijk betaaldienstverlener zijn we daarnaast in staat altijd de beste prijs-kwaliteit aan onze klanten aan te reiken."

KENGETALLEN

 • Opgericht in 2003
 • Meer dan 14.500 klanten
 • 100 medewerkers
 • 54 payment partner
 • 200 betaalmethoden
 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • 3,5 mld euro handelsvolume
 • 7 bedrijfslocaties
 • Meer dan 50 shopmodules
 • 160 aangebonden landen

De BESTE VOORUITZICHTEN

 • Gecertificeerd betaaldienstverlener (BaFin 122914)
 • PCI DSS licensed
 • Member-service-provider van Mastercard en VISA
 • SSL certificaathouder van versleutelde data tranfers
 • Onafhankelijk van banken

CONTACT

Ons sales team (ook Nederlandstalig) staat u graag te woord
NAME *
MAIL *
CO.
URL
FON
TEXT

Terugbellen

We nemen contact met u op

HEIDELPAY

Get in touch

FON +49 (0)6221 651 70 20
FAX +49 (0)6221 651 70 12
MAIL sales@heidelpay.de

Heidelberger Payment GmbH
Vangerowstraße 18
69115 Heidelberg

References

More than 14.000 successful projects worldwide!

ALTERNATE GmbH

Euronics Deutschland eG

Melitta Europa GmbH & Co. KG

Diageo Germany GmbH

MFB MeinFernbus GmbH

Kölle-Zoo Management Services GmbH

babymarkt.de GmbH

Immobilien Scout GmbH

PROCATO GmbH & Co. KG

FULL-FEATURE PAYMENT

Alle diensten in één oogopslag

E-Payment

Webshop modules

Risk-Suite

Betaalgarantie

Banking Service

Analytics

Debtor Management

Support

heidelpay, de omnichannel payment oplossing van de Heidelberger Payment GmbH, biedt u een full-feature payment voor e-commerce, m-commerce POS, MOTO, online marktplaatsen en andere distributiekanalen. Als officiële Duitse betaalinstelling, die onder toezicht staat van de Duitse toezichthouder Bundesanstalt für Finanzdienstleistungs-aufsicht (BaFin), biedt heidelpay u een unieke set van diensten met de hoogst mogelijke veiligheidsgraad. In de laatste 13 jaren heeft heidelpay in uiteenlopende sectoren meer dan 14.500 internationale projecten succesvol afgerond.

Onze missie is het om het betalingsverkeer tussen u en uw klanten zo soepel en veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Daarom heeft u bij heidelpay een persoonlijke sprekende aanspreekpartner. Onze koppelingsmogelijkheden kennen een hoge graad van usability waardoor u snel en eenvoudig met heidelpay kunt koppelen. U ontvangt van ons in-house support team alle ondersteuning die u nodig heeft om snel en veilig betalingen te faciliteren en nog veel meer!

heidelpay - PROFESSIONAL PAYMENT SERVICES