logo heidelberger payment GmbH

BETAALINSTELLING heidelpay

Payment Service Provider²

Als vergunning houdende en bankonafhankelijke betaalinstelling biedt heidelpay vanuit haar Duitse hoofdvestiging in Heidelberg een veel omvangrijker scala aan diensten en services aan dan klassieke payment service providers. De hoogst mogelijke graad van veiligheid en zekerheid staan daarbij buiten kijf. Onze omvangrijke portfolio van internationale betaalmethodes en toepassingen, zoals bijvoorbeeld het openen van bankrekeningen, faciliteren we zonder extra kosten te berekenen.

VERGUNNINGHOUDEND en onder TOEZICHT

Meer Services en Zekerheid dan bij een Payment Service Provider

Heidelberger Payment GmbH is een in Duitsland gevestigde en vergunning houdende betaalinstelling. Op basis van de Duitse vergunning met EU paspoort is het heidelpay toegestaan om in alle landen binnen de EU haar diensten aan te bieden. Onze dienstencatalogus en onze processen voldoen aan de meest strenge en actuele Europese richtlijnen. Dat betekent dat we de hoogste mate van betrouwbaarheid en veiligheid zowel wat betreft de transactiegegevens als ook persoonsgebonden informatie, waarborgen. Onze bedrijfsvoering is daarop afgestemd. Dankzij onze vergunning van betaalinstelling is heidelpay in staat om talrijke diensten en services aan te bieden, die een klassieke payment solution provider niet kan bieden. Wij adviseren u desgewenst graag verder.

 • Onze vergunning van betaalinstelling bij de BaFin is geregistreerd onder Nr. 122914
 • Grensoverschrijdende activiteitenactiviteiten in het overgrote deel van Europa (Nederland, België, Oostenrijk, Luxemburg, Polen, etc)
 • Jaarlijkse toetsing

REKENINGSERVICE

Wij regelen voor u uw bankrekening

Als vergunning houdende betaalinstelling zijn wij in staat om zowel in Duitsland als in vele landen binnen de EU een bankrekening te openen. Maakt u gebruik van heidelpay, dan bespaart u aan zowel bank- als ook aan transactiekosten. Ook kunt u via heidelpay 120 verschillende valuta omwisselen tegen actuele dagkoers. We kunnen ook voor alle SEPA overboekingen of omzetting van oude nationale naar internationale formaten zorgdragen. Dat kan zowel per individuele transacties alsmede met complete betaalbatches.

meer BETROUWBAARHEID in E-COMMERCE

Wij beheren uw gelden 100% zeker!

De gelden van onze klanten worden bij heidelpay uitsluitend afgewikkeld via het Duitse treuhandrekening (derdengeldrekening) van heidelpay in Heidelberg of via de Stichting Betaalkantoor Heidelpay in Nederland. Op deze wijze garanderen wij dat deze derdengelden in overeenstemming met Europese regelgeving 100% zeker worden beheerd en dat u te allen tijde uitbetaald kunt worden. heidelpay is als vergunning houdende betaalinstelling onderworpen aan strenge eisen waardoor onze risk manangement en privacy bescherming steeds op de meest actuele stand dienen te zijn. heidelpay dient voortdurend aan alle vergunningsverplichtingen te voldoen, hetgeen onder meer resulteert in een zeer hoogwaardig risk-management en derhalve de meest betrouwbare bescherming van uw transacties voor fraude en incassoproblemen.

 • Treuhandrekeningbeheer / Derdengeldenbeheer
 • Actief Riskmanagement
 • Betaalgaranties

FULL SERVICE E-PAYMENT

Alle payment diensten uit één hand

Als officiële Duitse betaalinstelling opereert heidelpay wereldwijd. heidelpay biedt alle online en offline payment diensten in de gehele EU aan. Daarnaast biedt heidelpay u betaaldiensten aan die een klassieke payment solution provider niet mag leveren. Wij zijn uw ideale payment partner, ongeacht of u online of offline diensten aanbiedt. U profiteert steeds van onze omvangrijke services en kunt kostbare interne processen aan ons overdragen, zodat u zich geheel op uw core business kunt concentreren.

 • Online marktplaatsen& bemiddelingsplatformen
 • Zakelijke escrow transacties
 • Rekeningcontrole en uitbetaling
 • Abonnementen
 • En nog veel meer

CONTACT

Ons sales team (ook Nederlandstalig) staat u graag te woord
NAME *
MAIL *
CO.
URL
FON
TEXT

Terugbellen

We nemen contact met u op

HEIDELPAY

Get in touch

FON +49 (0)6221 651 70 20
FAX +49 (0)6221 651 70 12
MAIL sales@heidelpay.de

Heidelberger Payment GmbH
Vangerowstraße 18
69115 Heidelberg

References

More than 14.000 successful projects worldwide!

ALTERNATE GmbH

Euronics Deutschland eG

Melitta Europa GmbH & Co. KG

Diageo Germany GmbH

MFB MeinFernbus GmbH

Kölle-Zoo Management Services GmbH

babymarkt.de GmbH

Immobilien Scout GmbH

PROCATO GmbH & Co. KG

FULL-FEATURE PAYMENT

Alle diensten in één oogopslag

E-Payment

Webshop modules

Risk-Suite

Betaalgarantie

Banking Service

Analytics

Debtor Management

Support

heidelpay, de omnichannel payment oplossing van de Heidelberger Payment GmbH, biedt u een full-feature payment voor e-commerce, m-commerce POS, MOTO, online marktplaatsen en andere distributiekanalen. Als officiële Duitse betaalinstelling, die onder toezicht staat van de Duitse toezichthouder Bundesanstalt für Finanzdienstleistungs-aufsicht (BaFin), biedt heidelpay u een unieke set van diensten met de hoogst mogelijke veiligheidsgraad. In de laatste 13 jaren heeft heidelpay in uiteenlopende sectoren meer dan 14.500 internationale projecten succesvol afgerond.

Onze missie is het om het betalingsverkeer tussen u en uw klanten zo soepel en veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Daarom heeft u bij heidelpay een persoonlijke sprekende aanspreekpartner. Onze koppelingsmogelijkheden kennen een hoge graad van usability waardoor u snel en eenvoudig met heidelpay kunt koppelen. U ontvangt van ons in-house support team alle ondersteuning die u nodig heeft om snel en veilig betalingen te faciliteren en nog veel meer!

heidelpay - PROFESSIONAL PAYMENT SERVICES